Підготовка до потенції Екстракт акули

Ціна

335 ₴

Артикул: 90193

Цього товару немає в наявності

Характеристики Підготовка до потенції Екстракт акули

Країна виробникКитай
Застосуваннядля мужчин
В упаковці (шт)10

Опис Підготовка до потенції Екстракт акули

Ця Акуляча Сутність - справжня знахідка для тих чоловіків, які прагнуть повністю задовольнити свою даму. Завдяки такому помічнику партнеру жінка отримає тривале задоволення. Це не близько п'яти хвилин і навіть не години. Тут все більш глобально. Цей час насолоди можна порівняти з тривалістю життя представника суперряду хрящових риб, яка може доходити до 20-30 років! А якщо ви хочете більшого, будь ласка! Плямиста колюча акула може орати море більше 100 років. Ми пропонуємо препарат, який дозволить вам розвинути крейсерську швидкість руху вашого пеніса в сексуальних іграх. Як і акула-мако, яка розганяється до 50 км / ч. Акулам властиво грайливу поведінку, приймаючи цей препарат, ви також будете налаштовані на сексуальні забави. Недарма жителі Полінезії ставляться до акул з великою повагою і навіть обожнюють їх. І вони, безумовно, багато знають про сексуальні розваги!  Речовини цих чарівних таблеток допомагають розширювати судини, сприяють кровотоку, підвищують рівень тестостерону і ерекції. Препарат містить близько десяти цінних екстрактів з рослин і органів тварин. Ви не будете боятися передчасної еякуляції і усіченого задоволення від сексуального життя.

Спосіб застосування і дозування: при необхідності приймати по одній таблетці за 10 - 20 хвилин до статевого акту, запиваючи її водою.

Примітка: зловживати цим препаратом не можна, можна пити таблетку повторно через 24 години. Акулячу есенцію можна використовувати навіть гіпертонікам, вона не втратить своїх якостей для тих, хто вже встиг випити трохи алкогольних напоїв.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: