Підготовка до потенції Атомна бомба

Ціна

469 ₴

Артикул: 90158

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Підготовка до потенції Атомна бомба

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Підготовка до потенції Атомна бомба

Країна виробникКитай
Застосуваннядля мужчин
В упаковці (шт)10

Опис Підготовка до потенції Атомна бомба

Зараз в упаковці 10 таблеток.

Атомна бомба - це дійсно справжня бомба в області наркотиків, що впливають на чоловічу потенцію, яка за кількома параметрами перевершує знамениту «Віагру».

Атомна бомба, розроблена Медичним центром (ОМАХА) Каліфорнійського університету, заснована на натуральних інгредієнтах тваринного і рослинного походження, а тому є природною. Містить екстракти багатьох північноамериканських рослин: американський червоний женьшень, лист Гінко Білоба, пила Пальметто Беррі, екстракт кори Катуаби та ін.

Капсули впливають на клітини статевого члена, що призводить до його збільшення (приблизно + 2-3 см), а при постійному використанні результат фіксується! При тривалих і інтенсивних задоволеннях, сексуальному характері, краще не знайти засіб, адже завдяки йому статевий акт стає набагато довше, ерекція стає впевненіше, ніж будь-коли, запобігає передчасному сім'явиверження і багаторазово збільшується сексуальний потяг. Продукт повністю натуральний, не містить консервантів і барвників.

Як використовувати: приймайте по одній таблетці за 20-30 хвилин до статевого акту, пийте теплою водою.

Не перевищувати 1 таблетку в 24 години. Не приймати разом з іншими стимулюючими препаратами. При множинної ерекції без сім'явиверження пийте велику кількість кип'яченої води.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: