Підготовка до потенції Золотий мураха

Ціна

440 ₴

Артикул: 90191

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Підготовка до потенції Золотий мураха

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Підготовка до потенції Золотий мураха

Країна виробникКитай
Застосуваннядля мужчин
В упаковці (шт)10

Опис Підготовка до потенції Золотий мураха

У світі налічується понад 14 000 видів мурах, які живуть практично по всьому світу, за винятком Антарктиди і деяких віддалених островів. Серед них є корисні комахи, та й їх не так вже й багато. Наш Золотий Мураха приносить людям тільки користь. Основні її функції полягають в тому, щоб допомогти тільки представникам сильної половини людства в певній ситуації залишатися справжніми людьми. Йдеться про їх інтимне життя, де, на жаль, є форс-мажорні обставини. Цей унікальний препарат, який здобув хорошу популярність у всьому світі, володіє багатьма якостями, які допоможуть чоловікові гідно вибратися з пікантної ситуації. Ці чарівні капсули допомагають збільшити статевий член, продовжити статевий акт, запобігти імпотенцію і проспермію (передчасну еякуляцію). Препарат на рослинній основі відмінно впливає на вирішення проблем з простатитом, сперматореєю, гіпосексуальністю, слабкістю в колінах, запамороченням і шумом у вухах, пітливістю, в тому числі нічним, частим сечовипусканням в нічний час і іншими симптомами. Він благотворно впливає не тільки на якість ерекції, але і на кількість і якість сперми. Сперматозоїди більш активні і живучі.

Капсули не викликають побічних ефектів: почервоніння обличчя, прискореного серцебиття, нудоти, головного болю і залежності. Препарат можна застосовувати при кардіопатії, гіпертонії, цукровому діабеті, він сумісний з алкоголем.

До капсул відносяться: тибетський сафлор, кордицепс, сніговий лотос, пеніс снігових оленів, тибетські яєчка як, морського коника, женьшеню, африканських чорних мурах та ін.

Дозування і спосіб застосування: по одній капсулі під час їжі за 20-30 хвилин до статевого акту, запиваючи теплою водою. Добова норма становить не більше однієї капсули. Категорично забороняється використовувати більше препарату, ніж зазначено в рекомендації. Дія однієї капсули триває 180 годин. Рекомендується до вживання людям, які досягли 18-річного віку. У лікувальних цілях (зміцнення чоловічого здоров'я, збільшення розмірів статевого члена) засіб необхідно використовувати по 1 таблетці через 3 дні. При передозуванні препарату необхідно пити холодну воду або чай, поки ерекція повністю не припиниться.

Протипоказання: забороняється застосовувати препарат в перші півроку після будь-яких хірургічних втручань, при непереносимості окремих компонентів, що входять до складу препарату, при наявності порушень функціонування нирок і печінки, при вроджених вадах серця, при виявленні будь-якого роду пухлинних утворень, а також після важких хвороб, лікування яких мало на увазі прийом сильних антибіотиків (варто витримати період в три місяці, а потім приступити до прийому препарату «Золотий мураха»).

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: