Підготовка до потенції Великий пеніс

В упаковке: 3 шт, 12 шт.

Ціна

120 ₴

Артикул:

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Підготовка до потенції Великий пеніс

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Підготовка до потенції Великий пеніс

Країна виробникКитай
Застосуваннядля мужчин

Опис Підготовка до потенції Великий пеніс

Великий імператор Франції Наполеон Бонапарт говорив, що світом правлять чоловіки, а жінки вночі. Представниці слабшої половини людства в сексуальному житті дуже часто беруть кермо влади в свої руки. Вони проявляють ініціативність, активні в сексуальних іграх. Для них важливо, щоб чоловіки з ентузіазмом і ентузіазмом брали участь в пікантних розвагах. З препаратом для поліпшення потенції «Великий пеніс» саме так і йдуть справи. Ці чарівні таблетки благотворно впливають на функціональність чоловічої статевої системи. Вони покращують потенцію, підвищують лібідо, сприяють лікуванню проспермії, простатиту, ниркової недостатності, частого нічного сечовипускання. Препарат значно прискорює кровообіг, одночасно стимулюючи викид тестостерону в кров. Його кількість забезпечує відмінну ерекцію, яка виникає за рахунок хорошого наповнення кавернозного тіла дітородного органу. В результаті в рази посилюється сексуальний потяг, що миттєво переростає в яскравий і незабутній статевий акт. Постійний прийом препарату сприяє збільшенню розмірів статевого члена. Таблетки «Великий пеніс» відносяться до препаратів нового покоління цієї дії, але вже встигли проявити себе виключно з позитивного боку. Вони виготовляються тільки з натуральних компонентів без хімічних добавок і не викликають звикання.

Склад: натуральні компоненти, серед яких є женьшень, інформацію про інші компоненти препарату, класифікували розробники.

Інструкція по застосуванню: використовувати по 1 таблетці за 20-40 хвилин до статевого акту. Активно впливає на 4 години. Він повністю виводиться з організму протягом п'яти днів. Вживати частіше ніж один раз на добу не рекомендується. Якщо ерекція триває досить довго, потрібно випити склянку холодної води.

Протипоказання: заборонено вживати жінкам, особливо вагітним, годуючим (легко передається через молоко). Також забороняється використовувати неповнолітніх. Препарат не застосовують при серцево-судинних захворюваннях, відхиленнях у функціонуванні шлунково-кишкового тракту. Можливі побічні ефекти: набряк слизових оболонок, свербіж, анафілактичний шок, гастрит, висип, серцева недостатність. Симптоми передозування: нудота, безсоння, скачки тиску, у важких випадках передінфарктний стан.

Взаємодія з іншими препаратами: заборонено приймати таблетки разом з антибіотиками. Необхідно виключити алкоголь і тютюнові вироби, а також активні заняття спортом, щоб не перевантажувати серцево-судинну систему.
Зберігати в сухому, темному місці далеко від дітей.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: