Жіноча Віагра Ченфорс ФМ

Ціна

270 ₴

Артикул: 90095

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Жіноча Віагра Ченфорс ФМ

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Жіноча Віагра Ченфорс ФМ

ВиробникCenturion Laboratories
Країна виробникІндія
Застосуваннядля женщин
В упаковці (шт)10

Опис Жіноча Віагра Ченфорс ФМ

Жіноча віагра Cenforce FM - індійський засіб (дженерик), яке допоможе відновити і посилити чутливість жіночих статевих органів, мастило, сексуальність і всі супутні ознаки збудження у представниць прекрасної статі.

Діючою речовиною жіночої віагри, як і чоловічої, є силденафіл, але принцип дії жіночої віагри значно відрізняється від дії віагри для чоловіків. Жіноча віагра підвищує концентрацію тестостерону в крові, що підсилює відчуття, підвищує чутливість нервових закінчень і рецепторів до сексуальної стимуляції, допомагаючи легко і невимушено отримувати задоволення.

У складі препарату немає токсинів і канцерогенів, тому застосування абсолютно безпечно. Таблетки Cenforce FM не викликають у організму звикання і ніяк не можуть порушити гормональний фон. Тому їх пускають до використання, відразу після досягнення повноліття.

Жіноча віагра допоможе вам: вилікувати фригідність, зняти постійне відчуття сексуального невдоволення, посилити статевий потяг, підвищити чутливість, зняти сухість піхви, зробити відчуття яскравіше і сильніше, відновити життєві сили; зняти стрес і напругу; зміцнюють і омолоджують організм.

Як застосовувати Cenforce FM: не частіше 1 разу на добу (не більше 100 мг препарату на добу, бажано натщесерце) за 30-60 хвилин до початку статевого акту. Можна взяти половину таблетки. Ефект після прийому генерика зберігається до 6 годин.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість, лікування препаратами, що містять нітрати, прийом циметидину, еритроміцину, ітраконазолу, кетоконазолу, при стенокардії, попередньому інфаркті або інсульті, ниркової та печінкової недостатності, вагітності та годуванні груддю. Несумісний з алкоголем.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: