Підготовка до потенції Чорний Мураха Кінг

Ціна

440 ₴

Артикул: 90184

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Підготовка до потенції Чорний Мураха Кінг

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Підготовка до потенції Чорний Мураха Кінг

Країна виробникКитай
Застосуваннядля мужчин
В упаковці (шт)10

Опис Підготовка до потенції Чорний Мураха Кінг

Таблетки для потенції Black Ant King (чорний королівський мураха) - це препарат, який по суті схожий на дію ферменту, отриманого від африканського червоного мурашки. Вчені зробили відкриття, що деякі особини виробляють дуже цікавий фермент. Препарат з використанням цього ферменту не тільки здатний викликати ерекцію, але і здатний закріплювати ефект ерекції. А це означає, що після декількох доз цього препарату цей фермент починає самостійно вироблятися в чоловічому організмі. У деяких варіантах відбулися навіть візуальні поліпшення, що згодом призводить до подовження і потовщення самого пеніса.

Чорний королівський мураха був розроблений китайськими фахівцями. Вчені давно проводять досліди і спостерігали за поведінкою цієї комахи. А після кількох невдалих спроб створити препарат їм вдалося зібрати витяжку з мурах з необхідними компонентами. Таким чином, ефект був значно посилений. А також доведено, що дія Чорного Мурахи згодом фіксується самим тілом.

Чорний мураха Кінг має швидкий ефект і продовжує ерекцію, збільшуючи при цьому обсяг статевого члена. Препарат допоможе збільшити тривалість статевого акту, також надасть лікувальну дію на організм і не допустить імпотенції, розвине захворювання простати і передчасну еякуляцію, а також посприяє тривалій ерекції. Препарат Black Royal Ant діє 7 днів без побічних ефектів, не здатний викликати звикання. Алкоголь не впливає на дію таблеток.

Показання до застосування препарату: поява ерекції; профілактика простатиту; подовження статевого члена; потовщення статевого члена; підвищення потенції; подолання еректильної дисфункції.

Склад препарату: корінь життя - женьшень, екстракт з китайських чорних мурах, лізій, шафран, епімедіа.

Як використовувати: приймати за 20 хвилин до статевого акту. Отриманий ефект зберігається до трьох днів! У цей період повторний прийом таблеток не рекомендується. В іншому випадку ерекція може відбуватися на постійній основі. Препарат рекомендований чоловікам старше вісімнадцяти років.

Протипоказання: численні клінічні випробування показали абсолютну безпеку Чорного мурашки. Однак терапевти рекомендують заздалегідь обстежити чоловіків з порушеннями роботи нирок, печінки або серця. Вкрай рідко зустрічається непереносимість компонентів препарату. З обережністю слід проявляти і чоловікам з вродженими каліцтвами статевого члена.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: