Рідкий вібратор Secret Play Triple X - Unisex Pleasure Enhancer, 2 мл

Ціна

110 ₴

Артикул: 37-3659

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Рідкий вібратор Secret Play Triple X - Unisex Pleasure Enhancer, 2 мл

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Рідкий вібратор Secret Play Triple X - Unisex Pleasure Enhancer, 2 мл

ВиробникSecret Play
Країна виробникІспанія
Об'єм (мл/г)2
Застосуванняунісекс

Опис Рідкий вібратор Secret Play Triple X - Unisex Pleasure Enhancer, 2 мл

Гель-підсилювач задоволення унісекс Triple X, виготовлений з натуральних інгредієнтів, поєднує в собі ефект 3 в 1. Він справляє охолоджувальний ефект, за яким слідує вогненно-пряний ефект і закінчується вібрацією, яка є ідеальним детонатором почуттів. Це дозволяє отримати більше задоволення та унікальні відчуття в інтимній близькості.

Як використовувати рідкий вібратор: легкими рухами, що масажують, нанесіть невелику кількість гелю на зовнішню інтимну область (зона клітора, головка пеніса). Зачекайте кілька хвилин. В інтимній зоні чоловіків слід наносити більше продукту. Ефект триватиме приблизно 20 хвилин, і в разі потреби його можна буде застосувати знову.

Склад: aqua, carbomer, polysorbate 80, spilanthes acmella flower/leaf/stem extract, glycerin, arginine, persea gratissima (avocado) fruit oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, sesamum indicum (sesame) seed oil, tocopheryl acetate, lactic acid, cananga odorata flower oil, epimedium grandiflorum flower/leaf/stem extract, lepidium meyenii root extract, tribulus terrestris extract, capsicum frutescens fruit extract, sodium saccharin, potassium sorbate, sodium benzoate, benzyl benzoate*, linalool*, benzyl salicylate*, farnesol*.

  • 100% натуральний продукт.
  • Для жінок та чоловіків.
  • Зроблено в Іспанії.
  • Об'єм: 2 мл.

Попередження: Продукт лише для зовнішнього застосування. Не використовуйте у разі підвищеної чутливості чи алергії на будь-який інгредієнт. У разі роздратування припиніть використання. Не наносити на область навколо очей чи рани. Не ковтати! Зберігайте у недоступному для дітей місці.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: