Збуджуючі краплі для жінок Ранде вуса

Ціна

218 ₴

Артикул: 90091

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Збуджуючі краплі для жінок Ранде вуса

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Збуджуючі краплі для жінок Ранде вуса

Країна виробникБразилія
Об'єм (мл/г)30
Застосуваннядля женщин

Опис Збуджуючі краплі для жінок Ранде вуса

Жінці дуже важливо отримувати регулярні виписки і відчувати близькість з чоловіком. Популярні захоплюючі краплі Рандез вус допоможуть вам підвищити лібідо, підвищити сексуальність і відчувати себе впевненіше. Це унікальне засіб допомагає вирішити делікатну інтимну проблему, пов'язану зі слабкою жіночою чуттєвістю. Компоненти препарату викликають у жінки потужне сексуальне збудження і підвищують потяг до чоловіка, сприяючи максимальному зближенню з ним у фізичному і психологічному плані. Неординарний інструмент дозволяє отримати більше позитивних емоцій від любовних ігор. За допомогою чарівних крапель рандеву ви відчуєте себе сексуальним, нестримним і пристрасним, чуттєвим і розслабленим. А ще цей жіночий збудник сприяє зростанню вироблення жіночих статевих гормонів, усуненню сухості в піхві, неприємних відчуттів під час статевого акту, фригідності і нейтралізує симптоми клімаксу. Він успішно бореться з відсутністю оргазму і хронічною втомою.

Склад. До складу натурального препарату з рослинними компонентами входять сильний афродизіак женьшень, L-аргінін, трава анжеліки, екзотичний фрукт перуанської маки, аніс і даміана.

Спосіб застосування та дози. Для отримання короткочасного ефекту необхідно додати кілька крапель препарату в безалкогольний напій за 10-15 хвилин до статевого акту. Через 5 хвилин ви відчуєте ефект від дії. Якщо у жінки спостерігається період клімаксу, їй показаний курс лікування, під час якого збудника п'ють 1-2 рази на день протягом 2-3 тижнів. Дозування в день не повинна перевищувати десяти крапель. Дія препарату тривалий - воно триває не менше 4-5 годин. А щоб згладити ознаки клімаксу, препарат потрібно приймати регулярно 1-2 рази на день. Ефекту звикання немає.
Універсальні захоплюючі краплі Ранде вуса підходять як дівчині, так і жінці в поважному віці. Натуральний склад продукту не зашкодить вашому здоров'ю.

Краплі були протестовані сексологами і фахівцями світового рівня і отримали масу позитивних відгуків від представниць прекрасної половини людства. Перевага крапель рандеву в тому, що вони краще розчиняються в організмі, ніж таблетки іншого продукту.

Протипоказання. Забороняється приймати неповнолітніх дівчат і жінок в положення. Фахівці не радять приймати краплі і тим дамам, які недавно перенесли операцію, інсульт або інфаркт. Протипоказаний препарат також при виразці шлунка, захворюваннях нирок і печінки, серцево-судинних захворюваннях, запальних процесах в області статевих органів.

З захоплюючими краплями Рандес вус ваші інтимні стосунки стануть джерелом дивовижних задоволень і завжди закінчаться бурхливим оргазмом!

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: