Крем X Delight для жінок - Крем для збудження клітора

Ціна

258 ₴

Артикул: 3065

Цього товару немає в наявності

Характеристики Крем X Delight для жінок - Крем для збудження клітора

ВиробникRUF
Країна виробникФранція
Об'єм (мл/г)30
Застосуваннядля женщин

Опис Крем X Delight для жінок - Крем для збудження клітора

X Delight - Clitoris Arousal Cream - захоплюючий крем з легкою текстурою пробуджує жіночу чуттєвість. Він розроблений спеціально для делікатної стимуляції однієї з основних ерогенних зон жінки. Нанесення крему можна перетворити в пікантну прелюдію, м'яко масажуючи область клітора перед партнером, а ще краще - разом з ним! Ефірні масла дерева хо і іланг-іланг-іланг, що містяться в кремі, мають тонізуючу і заспокійливу дію, доглядаючи за ніжною жіночою шкірою, а також розігрівають і підвищують чутливість, сприяючи підвищенню бажання і наближаючи жінку до оргазму.

Склад: Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, Парафін, Диметикон, Цетиловий спирт, Олія квітки Кананга Одората, Cinnamomum Camphora Oil Linalooliferum Wood Oil, Токоферилацетат, Бензилбензоат, Бензил Саліцилат, Фарнесол, Гераніол, Ліналоол.

Як використовувати: перед статевим актом нанесіть невелику кількість крему, розміром з горошину, а потім підбираючи дозування індивідуально, на область клітора м'якими масажними рухами.

Запобіжні заходи: Зберігати в недоступному для дітей місці, тільки для зовнішнього застосування, не рекомендується під час вагітності.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: