Препарат для потенції Акулячий есенція

Ціна

440 ₴

Артикул: 90185

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Препарат для потенції Акулячий есенція

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Препарат для потенції Акулячий есенція

Країна виробникКитай
Застосуваннядля мужчин
В упаковці (шт)10

Опис Препарат для потенції Акулячий есенція

Акулячий есенція (екстракт акули) допомагає швидко домогтися сильної і впевненої ерекції статевого члена, сприяє ліфтингу статевого члена, запобігає передчасному сімействуляції, розвиває статеві органи у чоловіків.

Швидко підвищує вміст тестостерону в крові чоловіка, а також сприяє зростанню статевого члена, запобігає передчасну еякуляцію, розвиває чоловічі статеві органи. Миттєва і пролонгована дія.

Покращує ерекцію, продовжує статевий акт, підвищує сексуальну енергію.

Склад: виготовлений з продуктів екстракції тестостерону тварин (а також з таких корисних трав, як цикорій, женьшень, черепашачий щиток, морський тюлень, пеніс оленя, яєчко, ліцинум, екстракти тварин і рослин і т.д.), які мають здатність безпосередньо швидко підвищувати вміст чоловічого гормону - тестостерону в крові і сприяють поліпшенню ерекції, одночасно сприяючи росту статевого члена і запобігаючи передчасну еякуляцію.

Дія препарату: подовжує і згущує статевий член, допомагає при імпотенції і ранній еякуляції, підсилює приплив крові до статевих органів, використовується для лікування і профілактики простатиту, підвищує рівень статевої активності, підсилює статеве лібідо, допомагає підтримувати і продовжувати статеву активність, підвищує фізичну активність, містить енергетичні поживні продукти.

Сперматозоїди стають більш живучими, а особливо це добре для тих, хто хоче народити дитину.

Застосування та доза: приймати по одній таблетці за 10-20 хвилин до статевого акту. Якщо після статевого акту протягом тривалого часу ефект від посилення ерекції зберігається - випийте кілька склянок холодної води. Не дозволяється приймати більше однієї таблетки для потенції протягом 24 годин. Для профілактики чоловічих захворювань і росту статевого члена приймати по 1 таблетці за 30 хвилин до сну 1 раз в три дні.

Протипоказання: Не використовуйте більше однієї капсули для ерекції протягом 24 годин! Не приймайте препарат неповнолітнім! Не варто поєднувати з іншими засобами для підвищення потенції.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: