Паризька нічна пристрасть збуджує краплі

Ціна

121 ₴

Артикул: 90092

Цього товару немає в наявності

Характеристики Паризька нічна пристрасть збуджує краплі

Країна виробникКитай
Об'єм (мл/г)10
Застосуваннядля женщин

Опис Паризька нічна пристрасть збуджує краплі

Що може бути романтичніше, ніж ніч, проведена в Парижі, світовому центрі культури, моди і мистецтва. Звичайно, не кожен може дозволити собі відмовитися від усього і полетіти на Єлисейські поля, а тим більше з симпатичним юнаком або з чарівною дамою. З жіночими збуджують краплями Паризької нічної пристрасті можна здійснити таку подорож, не виходячи з дому. З цією жіночною віагрою ви влаштуєте ніч пристрасті з запахом вечірнього Парижа і смаком міської розбещеності. Ці чарівні краплі перенесуть вас в світ сексуальних мрій і еротичних фантазій. Вже через 5 хвилин після прийому цієї цілющої вологи ви відчуєте хвилювання і прагнення до сексу, краплі підсилюють приплив крові в області малого тазу, покращують чутливість статевих органів і виділення мастила. Вони успішно борються з клімаксом, хронічною втомою і апатією. З цим препаратом ви отримаєте нові відчуття, ваш оргазм стане яскравим і емоційним. Ваш чоловік не залишиться осторонь від справ, який стане свідком вашого перетворення в сексуальну розкріпачену даму.

Ці прозорі краплі без запаху і смаку можна приймати разом з алкоголем, але їх дія буде слабкіше. До складу рідини входять компоненти китайських і тибетських трав. Звикнути до препарату практично неможливо, він не має побічних ефектів.

Як використовувати: використовувати за 10-20 хвилин до передбачуваного статевого акту, розчиняючи флакон в будь-який негарячої рідини (при розчиненні в алкогольних напоях ефект може знизитися).

Не рекомендується застосовувати препарат при вагітності, серцево-судинних захворюваннях, не можна вживати більше одного флакона в день, не сумісний протягом дня з іншими жіночими збудниками. Призначений для дам, яким виповнилося 18 років і старше.

Обсяг флакона: 10 мл. Термін придатності 36 місяців.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: