Пролонгатор спрей «Носоріг» тривалої потужності

Ціна

752 ₴

Артикул: 044202

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Пролонгатор спрей «Носоріг» тривалої потужності

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Пролонгатор спрей «Носоріг» тривалої потужності

ВиробникHOT Products UK
Країна виробникВеликобританія
Об'єм (мл/г)10
Застосуваннядля мужчин

Опис Пролонгатор спрей «Носоріг» тривалої потужності

Справа в тому, що в статевих перегонах іноді трапляється так, що чоловік раніше жінки захотів зійти з траси, звичайно, немає нічого ганебного. Це ні в якому разі не означає, що представник сильної половини людства виявився слабаком. Просто в цей момент зірки збіглися, тому розташовувався Місяць або Венера повернулася на інший бік. Більш того, це не привід для розчарування або занурення в негатив і апатію. Піти, як то кажуть, в мінусі людини не дозволить цей спрей-пролонгатор Носоріг. Він успішно бореться з проблемою передчасної еякуляції і підвищеної чутливості головки статевого члена. Спрей містить екстракти натуральних трав, які знижують чутливість статевого члена і запобігають передчасну еякуляцію. Екстракт гінкго білоба, який міститься в складі Носорога, благотворно впливає на чутливу шкіру статевого члена, сприяє розслабленню стінок судин, а також підсилює кровообіг в статевому члені, тим самим допомагаючи підтримувати надійну і сильну ерекцію.

Можна не тільки збільшити тривалість статевого акту до 2-3 разів, але і поліпшити якість сексу!

Як використовувати: Нанесіть невелику кількість спрею «Носоріг» на головку статевого члена приблизно за 20 хвилин до початку статевого акту.

Склад: вода, гліцерин, бензоат натрію, лимонна кислота, екстракт Гінкго Білоба, сорбіт, сорбат калію, метилпарабен, етилпарабен, ізобутилпарабен, пропілен парабен, феноксіетанол.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: