Жіноча віагра натуральна віагра

Ціна

120 ₴

Артикул: 90094

Цього товару немає в наявності

Характеристики Жіноча віагра натуральна віагра

Країна виробникКитай
Застосуваннядля женщин
В упаковці (шт)3

Опис Жіноча віагра натуральна віагра

Натуральна віагра - натуральна віагра є стимулятором для жінок, що викликає підвищення сексуального потягу у представниць слабкої статі. Це засіб допомагає налагодити і урізноманітнити сексуальне життя жінки.

Дія натурального продукту на основі екстракту ТН ЗЕД настає через 5-15 хвилин після його застосування. Речовини препарату підвищують секрецію жіночої статевої залози, стимулюють статевий потяг, регулюють секрецію статевих гормонів. У жінки, яка прийняла тонік, поступово з'являються ознаки сексуальної пристрасті: з'являється рум'янець на обличчі, посилюється серцебиття, кров тече в таз, виділяється вагінальне змазування. Засіб багаторазово підвищує чуттєвість дами і сприяє швидкому і багаторазовому досягненню оргазму.

Натуральна віагра не має токсичних і побічних ефектів. Цей ефективний препарат був розроблений американськими вченими і є одним з елітних продуктів нового покоління для посилення лібідо дівчини. Він популярний в Америці і Європі.

Показання до застосування: натуральний продукт показаний в разі клімактеричного синдрому, при сексуальній апатії аж до фригідності, а також при відсутності оргазму. Можна використовувати засіб для того, щоб домогтися множинних оргазмів.

Склад: збуджуючий екстракт HS, СГС.

Інструкція по застосуванню: не частіше 1 разу на добу за 5-15 хвилин до початку статевого акту по одній таблетці запивають теплою кип'яченою водою.

Протипоказання: заборонено приймати неповнолітніх, вагітних жінок, жінок, які мають захворювання очей, серцево-судинні захворювання і гіпертонію.

У скляній пляшці по 3 таблетки.

Зберігати в недоступному для дітей місці в прохолодному і сухому місці.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: