Підготовка до потенції Камагра Оральне желе

В упаковке: 1 шт, 7 шт.

Ціна

70 ₴

Артикул:

Цього товару немає в наявності

Характеристики Підготовка до потенції Камагра Оральне желе

Країна виробникІндія
Застосуваннядля мужчин

Опис Підготовка до потенції Камагра Оральне желе

Камагра Гель Камагра Оральне желе є ефективним і смачним засобом для підвищення потенції. Камагра Гель є універсальним аналогом знаменитої віагри, містить той же активний компонент силденафілу в еквівалентній дозуванні 100 мг.

Єдина відмінність від фірмової «Віагри» або традиційної Камагра Голд полягає в тому, що «Камагра Гель» випускається у вигляді гелю. Завдяки желеподібної консистенції силденафіл всмоктується вже в слизовій оболонці ротової порожнини і тому препарат починає діяти вже через 10-15 хвилин після введення. І це ще не все, адже варення випускається в різних смаках: ваніль, апельсин, ананас, банан, полуниця, виноград і карамель. Виходячи з цього, можна зробити висновок, що він не тільки смачний, але і дуже зручний. Завжди можна взяти з собою сумку з Гелем Камагра, бути впевненим в своїх силах, адже в будь-який момент можна просто з'їсти його. Це дуже зручно, адже Камагра Гель не потрібно запивати водою або розчиняти, а тим більше чекати більше години, поки він не почне діяти. Ніяких планів і очікувань від дії препарату, все легко і швидко, через 10 хвилин ви будете в повному озброєнні!

Найвищого піку препарату слід очікувати приблизно через годину. Однієї дози достатньо для множинної ерекції і множинних оргазмів. Препарат повністю виведеться з організму вже через добу.

Разова доза в сто міліграмів не впливає на морфологію і моторику сперматозоїдів.

Дозування препарату підбирається з урахуванням прийому одного саше за один раз. Не рекомендується самостійно зменшувати або збільшувати дозу.

Силденафіл не слід поєднувати з прийомом міцних алкогольних напоїв.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: