Таблетки збудження Тигрового короля

Ціна

376 ₴

Артикул: 90135

Цього товару немає в наявності

Характеристики Таблетки збудження Тигрового короля

Країна виробникКитай
Застосуваннядля мужчин
В упаковці (шт)10

Опис Таблетки збудження Тигрового короля

Тигровий король - Король Тигрів - допоможе позбутися від сексуального безсилля і поліпшити ваше сексуальне життя!

Препарат Tiger King Tiger King стимулює сексуальну функцію чоловіка і дозволяє повноцінно і надовго відчути радість любові! Вік не перешкода! Надійний результат, в тому числі і у літніх чоловіків.

Препарат виготовлений з більш ніж 26 видів лікарських рослин. До них відносяться екстракти женьшеню, циноморію, ягід дерези, кордицепса. Також в складі продукту є витяжка з рогів гірського оленя і м'яка кістка акули.
Препарат для підвищення потенції Королівський тигр ефективно бореться з статевим безсиллям і порушеннями статевої функції, знімає симптоми простатиту і допомагає в його профілактиці, а також вирішує проблеми проспермії і передчасної еякуляції. Крім того, продукт позитивно впливає на функції видільної системи і органів малого таза, тонізує і зміцнює нирки, підсилює і моделює імунітет, знімаючи симптоми втоми, шуму у вухах і запаморочення. При тривалому періодичному застосуванні препарату помічається збільшення розмірів статевого члена.

Як використовувати: по одній капсулі за 10-20 хвилин до передбачуваного статевого акту. Дія препарату пролонгується і може тривати до 72 годин. Щоб уникнути повторної, небажаної ерекції, після статевого акту рекомендується випити склянку прохолодної води.
Продукт абсолютно безпечний для тих, хто страждає гіпертонією і хворобами серця.
Можна поєднувати препарат з алкогольними напоями.

В упаковці міститься 10 капсул по 700 мг.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: