Спрей-пролонгатор STUD 100

Ціна

388 ₴

Артикул: 100244

Цього товару немає в наявності

Характеристики Спрей-пролонгатор STUD 100

ВиробникPound International LTD
Країна виробникВеликобританія
Об'єм (мл/г)10
Запахоригинальный
Основалидокаин

Опис Спрей-пролонгатор STUD 100

Зверніть увагу на чоловічий пролонгатор спрею STUD 100 спрей в новому флаконі з чорною кришкою. Зараз препарат має парфумерний аромат (схожий на одеколон) і аерозольний об'єм 10 м

Секс-магазин EROS рекомендує спрей-пролонгатор STUD 100.

Stud 100 був розроблений в 1970 році для зниження чутливості у чоловіків, які страждають надмірною еякуляцією. Цей спрей-пролонгатор використовується чоловіками по всьому світу вже майже 50 років.

Інструкція по застосуванню спрею «Шпилька 100»: рекомендується наносити від 3 і більше порцій аерозолю (не більше 10) до відкритої головки і стовбура статевого члена - натискаючи на пульверизатор. Обприскати на відстані 10 см від області нанесення. Застосовувати за 5-15 хвилин до статевого акту. Кількість порцій аерозолю і час застосування до статевого акту підбираються індивідуально. Намагайтеся використовувати мінімально ефективну кількість аерозолю. Зберігати нижче 25 градусів.

Коли можна скористатися пролонгатором Stud 100:

  • передчасний початок сім'явиверження;
  • підвищена чутливість тканин статевого члена.

Використовуйте тільки для зовнішнього застосування, уникайте попадання спрею в очі і дихальні шляхи, після статевого акту змийте аерозоль теплою водою.

Коли не рекомендується використовувати Шпильку 100:

  • якщо у вас або вашого партнера алергія на місцеві анестетики, такі як Лідокаїн;
  • якщо шкіра пошкоджена або запалена;
  • якщо планується секс;
  • якщо партнер вагітна або планує завагітніти;
  • якщо є захворювання печінки або нирок;
  • якщо є хронічна серцева недостатність.

Також не допускається застосування препарату більше 24 спреїв протягом доби і більше 3 місяців без консультації з лікарем. Але можна використовувати його при відсутності будь-яких порушень, якщо ви хочете збільшити час звичного статевого акту.

Склад спрею Студ 100: активним компонентом пролонгатора є речовина Лідокаїн 9,6%, що володіє знеболюючою дією. Неактивні інгредієнти: ароматизатор, ізопропіл миристат, розчинник, стеаринова кислота.

Використовувати строго за призначенням. Зберігати строго в недоступному для дітей місці.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: