Вібратор для пар, керований смартфоном Pretty Love August, BI-014582HP

Ціна

2 553 ₴

Артикул: BI-014582HP

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Вібратор для пар, керований смартфоном Pretty Love August, BI-014582HP

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Вібратор для пар, керований смартфоном Pretty Love August, BI-014582HP

ВиробникLyBaile
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)9,5
Матеріалсиликон
Колірфиолетовый
Електроживленнявстроенный аккумулятор

Опис Вібратор для пар, керований смартфоном Pretty Love August, BI-014582HP

Потужний і гнучкий вібраційний масажер для пар у вигляді анатомічного кліпса, який відмінно підходить для подвійної стимуляції ерогенних зон. Вібратор Pretty Love August має дві втулки, одна з яких вводиться в піхву жінки, а інша притискається до області клітора. Дама відчуває просто феноменальне задоволення. Невеликий розмір введеної частини масажера залишає достатньо місця в піхві для партнера, який також відчує вібрацію. Подвійне задоволення і посилення еротичних відчуттів гарантовано обом партнерам.

Pretty Love August має 12 режимів вібрації, якими можна керувати з телефону або планшета, під управлінням систем Android або iOS. У комплект входить докладна інструкція по установці програми (англійською мовою, але з чіткими картинками). Заявлена сумісність з iPhone 4S і вище, а також з Android 4.3 і вище (підтримується Bluetooth 4.0).

Зверніть увагу - смартфон тільки розширює функціонал управління і для використання серпневого вібратора це не обов'язково. Можна просто включити іграшку і вибрати потрібний режим роботи кнопкою вібратора. Але якщо ви встановите додаток (Paty Dora) і з'єднаєте смартфон з вібратором, в програмі будуть доступні наступні функції:

  • автоматичний режим - в меню кожна функція вібрації доступна у вигляді кнопки, простого і зручного перемикання режимів;
  • режим занурення - тут цікавіше, ви натискаєте або торкаєтеся екрану і сам масажер починає підбирати відповідний режим вібрації;
  • музичний режим - а це взагалі бомба, відкривається музичний плеєр, ви вибираєте ту доріжку, яку він знайде і масажер починає вібрувати в такт прослуханої мелодії.

Інтимний виріб виготовлений з високоякісного силікону, водонепроникний. Він має вбудований літієвий акумулятор, якого вистачає на 50 хвилин роботи.

Повний заряд триває 90 хвилин. USB-кабель в комплекті.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: