Захоплюючі краплі Весела жінка

Ціна

121 ₴

Артикул: 90093

Цього товару немає в наявності

Характеристики Захоплюючі краплі Весела жінка

Країна виробникКитай
Об'єм (мл/г)10
Застосуваннядля женщин

Опис Захоплюючі краплі Весела жінка

У світі існує безліч способів боротьби з нудьгою і нудьгою. Для поліпшення настрою можна використовувати антидепресанти, їсти, наприклад, банан або шоколад, також рекомендується подивитися хорошу комедію. А ось повеселитися до самого падіння жінки зможуть допомогти чарівні краплі Весела жінка. З цією самкою Віагри дама завжди буде в відмінному настрої, налаштована на любовні утіхи. Ваш грайливий настрій не залишиться непоміченим чоловіком, якому будуть передаватися ваші сексуальні рідини. Разом ви зловите сміливість в сексуальних іграх, які протримаються скільки завгодно довго. Цей стимулятор надає практично миттєву дію, вже через 5 хвилин після його застосування жінка відчує сплеск сильного сексуального потягу. Препарат дає яскраві множинні оргазми, нові враження від статевого акту. Має тонізуючу дію, підсилює вагінальну секрецію, статеве збудження.

Цей прозорий стимулятор не має смаку і запаху, його можна вживати разом з алкогольними напоями. Він не викликає звикання і не має побічних ефектів. У складі цієї цілющої вологи присутні природні афродизіаки, рослинні і тваринні екстракти. Препарат успішно бореться з фригідністю, з відсутністю оргазму, при клімаксі, з емоційною і фізичною втомою.

Як використовувати: вживайте засіб за 15 хвилин до початку статевого акту, розчиняючи вміст флакона в будь-якій рідині. Наступний прийом крапель можливий через добу.

Не варто розчиняти препарат в дуже гарячих або міцних алкогольних напоях. Не рекомендується вживати його під час вагітності, серцево-судинних захворювань, не можна вживати більше одного флакона в день, він не сумісний протягом дня з іншими жіночими збудниками. Призначений для дам, яким виповнилося 18 років і старше.

Обсяг флакона: 10 мл. Термін придатності 36 місяців.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: