Спрей для глибокого мінету Intt Deep Throat oral spray 12 ml

Ціна

630 ₴

Артикул: 68-DT0001

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Спрей для глибокого мінету Intt Deep Throat oral spray 12 ml

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Спрей для глибокого мінету Intt Deep Throat oral spray 12 ml

ВиробникINTT Cosmetics
Країна виробникПортугалія
Об'єм (мл/г)12
Смакмята
Запахмята

Опис Спрей для глибокого мінету Intt Deep Throat oral spray 12 ml

Intt Deep Throat - це спеціальний десенсибілізатор для горла, який зводить до мінімуму дискомфорт і запобігає нудоті при оральному сексі.

Цікаво: кажуть, що коли комусь вдається зайнятися глибоким мінетом, це називається «ГЛУБОКА ГЛОТКА». Це один із стилів орального сексу, що полягає у введенні всього або більшої частини статевого члена в рот доти, доки він не досягне горла.

Чи є що-небудь гірше, ніж задуха чи почуття занепокоєння при оральному сексі з вашим партнером? Одне з рішень надала фірма Intt, розробивши спеціальний спрей Deep Throat, що полегшує практику орального сексу.

Ментол, ментон і метилацетат, що входять до складу препарату, створюють ефект «заморозки» всієї ротової порожнини і горла, який зберігається протягом найближчих 30-40 хвилин. Спрей не тільки заморозить, але й знеболить і надасть легкий аромат м'яти, чим підготує горло до інтенсивних практик та відвертих сексуальних фантазій.

Спосіб застосування: наноситься в ротову порожнину (на горло) за 2 хвилини до мінету. Рекомендується починати з однієї дози (одного розпилення) та орієнтуючись на індивідуальні відчуття, якщо ефект слабкий, можна збільшувати дозування. Виробник рекомендує 3 розпилення. У будь-якому випадку, при передозуванні та будь-якому прояві роздратування припиніть використання та зверніться за медичною допомогою.

Склад: Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Peg-40 Hidrogenated Castor Oil, Mentol Natural Crystals, Mentone, Phenoxyethanol, d-Limonene, Menthyl Acetate, Alpha Pinene, Destro Carvone.