Підготовка до потенції Хуа Туо

Ціна

272 ₴

Артикул: 90198

Цього товару немає в наявності

Характеристики Підготовка до потенції Хуа Туо

Країна виробникКитай
Застосуваннядля мужчин
В упаковці (шт)4

Опис Підготовка до потенції Хуа Туо

Всі ми знаємо, що китайці винайшли папір, порох і компас. Але мало хто знає, що вони є авторами унікального препарату для потенції Хуа Туо Шен Цзін Ван - Huato Imperial Balls - засобу китайської медицини для поліпшення потенції і функції нирок. Цей препарат є найяскравішим представником замінників американської віагри, він дуже популярний в Піднебесній. Перераховувати його функції можна довго, але основними з них є продовження часу статевого акту, він успішно бореться з передчасною еякуляцією, олігоспермією, порушенням статевої функції у чоловіків, підвищує лібідо. Препарат допоможе вам звести нанівець болі в попереку і колінах, синдром хронічної втоми, запаморочення і дзвін у вухах. З цим препаратом ви обов'язково вийдете переможцем з дуелі і з іншими симптомами, викликаними слабкістю сечостатевої системи - пітливістю, частим сечовипусканням в нічний час, простатитом і навіть хворобою простати. Уато Імператорські кулі не викликають ніяких побічних ефектів - почервоніння обличчя, прискореного серцебиття, нудоти, головного болю і звикання. Препарат можна сміливо приймати людям, які починаються з хвороб серця, гіпертонікам і діабетикам.

Хуа Туо Шен Цзін Ван цілком сумісний з алкоголем.

Основні компоненти: шафран, кордицепс, пелюстки лотоса, пеніс плямистого оленя, тибетські яєчка як, морський коник та ін.
Як використовувати: не більше одного кульки за 24 години, запиваючи водою, за 20-30 хвилин до статевого акту. Для профілактики чоловічих захворювань і підтримки статевого тонусу - по 1/2 або 1/3 частина кульки кожні 3 дні за 30 хвилин до сну. Кращий ефект досягається, якщо препарат при вживанні розжовувати і запивати теплою водою.
Починати рекомендується з 1/3 м'яча.
Увага: при передозуванні вдається підтримувати ерекцію після статевого акту, рекомендується рясне пиття, а дозу можна регулювати самостійно, використовуючи чверть-половину капсули препарату для підвищення потенції.
Не рекомендується приймати спільно з препаратами, що знижують тиск.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: