Eau de Toilette Fcuk Trio

Скидка
Eau de Toilette Fcuk Trio
Eau de Toilette Fcuk Trio
Ціна

845 ₴

-5%

889 ₴

Артикул: 24-93-683

Цього товару немає в наявності

Характеристики Eau de Toilette Fcuk Trio

Країна виробникНімеччина
Об'єм (мл/г)30
В упаковці (шт)3

Опис Eau de Toilette Fcuk Trio

Інтимне тріо FCUC.

Марка чоловічої туалетної води FCUK є однією з найпопулярніших на світовому парфумерному ринку. Німецькі виробники пропонують якісний продукт, який можна використовувати, не турбуючись про негативну реакцію оточуючих.

Urban eau de toilette має приємні запахи амбра і цитрусових, які прикрашені тонким ароматом мускусу. Таке поєднання запахів дозволяє чоловікові виглядати гідно в будь-якому респектабельному суспільстві і привертати увагу справжніх цінителів відмінних парфумерії.

МІДНА туалетна вода допоможе чоловікові відчувати себе впевнено в будь-якій ситуації. М'які аромати м'яти, цитрусових, спецій і сандалового дерева привносять нотку спокою і розслаблення. Це налаштовує вас на задушевну розмову з жінкою в кафе за чашкою кави або на домашній вечері при свічках.

З туалетною водою 1972 року ви відчуєте знайомі і приємні запахи спецій, свіжого дерева і цитрусових (апельсина). Такий набір ароматів дасть зрозуміти коханій, що ви повністю озброєні і готові до відносин. Доречно буде використовувати таку туалетну воду як при першій зустрічі з дамою, так і при тривалому знайомстві.  У будь-якому випадку вас обов'язково буде супроводжувати успіх на любовному фронті!

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: