Універсальний вібратор для двох BeauMents Doppio фіолетового або синього кольору

Ціна

3 220 ₴

Артикул:

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Універсальний вібратор для двох BeauMents Doppio фіолетового або синього кольору

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Універсальний вібратор для двох BeauMents Doppio фіолетового або синього кольору

ВиробникST Rubber
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)13
Діаметр (см)4,5
Матеріалсиликон
Електроживленнявстроенный аккумулятор

Опис Універсальний вібратор для двох BeauMents Doppio фіолетового або синього кольору

Ми пропонуємо купити вібратор для двох BeauMents Doppio purple (синій) в інноваційному і ергономічному дизайні, з практично необмеженою універсальністю. Особлива П-подібна форма секс-іграшки дозволяє використовувати її для багатьох видів стимуляції - уважно подивіться на фото і подивіться, наскільки широко її можна використовувати.

Але особливістю BeauMents Doppio purple (синього) є не тільки його форма - це ще й якість матеріалу і функціональність вібратора.

З матеріалом виготовлення все просто - це АВС-пластик, покритий якісним силіконом, гігієнічний, без запаху, легко миється.

Але функціонал масажера забезпечують 3 потужних мотора з 7 різними вібраційними програмами. Мотори, розташовані в грунтозацепах (М1, М2), працюють синхронно і окремо в центральній частині (М3). Управління іграшкою здійснюється двома кнопками А і В.

Ненадовго натиснувши кнопку А, ви включаєте мотори М1 і М2 на грунтозацепах масажера і переводите їх в режим 1. Натискання кнопки А далі по колу змінює режим вібрації з 1 на 7 і т.д. Для відключення - затисніть кнопку А. Той же принцип управління мотором М3 (кнопка В), розташованої в центральній частині. В результаті можна включити відразу всі мотори, тільки М1 і М2, тільки М3, і для кожного вибрати різний шаблон вібрації.

Загальна довжина вироби близько 13 см, внутрішній діаметр - 4,5 см. Блок живлення - вбудований літієвий акумулятор, заряджений USB, включеним кабелем (без джерела живлення).

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: