Збудливий лубрикант Waterglide Orgasmic Gel, 300 мл

Ціна

390 ₴

Артикул: 35-30086

Цього товару немає в наявності

Характеристики Збудливий лубрикант Waterglide Orgasmic Gel, 300 мл

ВиробникWaterglide
Країна виробникНімеччина
Об'єм (мл/г)300
Запахбез запаха
Основаводная

Опис Збудливий лубрикант Waterglide Orgasmic Gel, 300 мл

Waterglide Orgasmic Gel (дивовижний оргазм-гель для жінок)

Гель без ароматів, без кольору і без запаху, спеціально розроблений для стимуляції жіночого збудження.

Лубрикант посилює відчуття та полегшує жінкам досягнення оргазму. Його активні компоненти мають стимулюючу дію, покращуючи кровопостачання тканин інтимних зон. Кінець проблемам із ослабленим лібідо!

Спосіб застосування

Упаковка дозволяє дозувати точно необхідну кількість мастила. Просто капніть мастило на потрібну ділянку тіла, на вже одягнений презерватив або на секс-іграшку, і рівномірно розподіліть пальцями. Ви також можете капнути мастило на руки або пальці, а потім нанести та розподілити його по потрібній області.

З міркувань гігієни рекомендується мити руки перед використанням.

Необхідна кількість мастила залежить від її передбачуваного використання та індивідуального досвіду, який можна визначити під час використання продукту.

Склад: glycerin, water, hydroxyethylcellulose, sodium lactate, sodium benzoate, allantoin, lactic acid, salicylic acid, menthol, aroma.

Наукові випробування довели, що продукти фірми Waterglide мають нейтральний pH і тому добре переносяться шкірою. Їхні лубриканти були розроблені для регулярного використання, а часте використання протягом тривалого періоду також захищає шкіру та чутливі слизові оболонки. Немає жодних відомих протипоказань чи побічних ефектів.