Вібратор для двох керований смартфоном Pretty Love Jayleen, BI-014911HP

Ціна

1 752 ₴

Артикул: BI-014911HP

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Вібратор для двох керований смартфоном Pretty Love Jayleen, BI-014911HP

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Вібратор для двох керований смартфоном Pretty Love Jayleen, BI-014911HP

ВиробникLyBaile
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)10
Діаметр (см)3,2
Матеріалсиликон
Колірфиолетовый
Електроживленнявстроенный аккумулятор

Опис Вібратор для двох керований смартфоном Pretty Love Jayleen, BI-014911HP

Силіконовий вібростимулятор U-подібної анатомічної форми з опціями чуттєвої вібрації та пульсації. Вібратор Pretty Love Jayleen має форму кита, де його більша частина вводиться в піхву, а хвостик притискається до клітора. Іграшку можна використовувати самостійно, але її невеликий розмір залишає місце і для проникнення вашому партнеру. Еротичний захоплення та феноменальні відчуття гарантовані вібратором для двох.

Pretty Love Jayleen оснащений 12 режимами вібрації, якими можна керувати або кнопкою на корпусі, або через безкоштовну фірмову програму, встановивши його на смартфон або планшет. Заявлено сумісність з iPhone 4S та вище, а також з Android 4.3 та вище (підтримується Bluetooth 4.0). У комплекті є докладна інструкція щодо встановлення програми (англійською, але зі зрозумілими картинками).

Зверніть увагу, що програма на смартфоні лише розширює функціональність цієї іграшки, і для її роботи зовсім не обов'язково. Але якщо ви встановите програму та з'єднаєте свій смартфон (планшет) з вібратором по блютуз, у програмі стануть доступні найцікавіші функції:

  • Automatic mode – у меню кожен режим вібрації доступний у вигляді окремої кнопки, що дозволяє зручно вибирати їх у довільному порядку;
  • Immersion mode - ви кликаєте або керуєте екраном, а масажер сам починає підбирати відповідний режим вібрації;
  • Music mode - режим музичного плеєра, вам потрібно вибрати трек, який він знайде і масажер починає вібрувати в такт мелодії, що прослуховується.

Девайс має безшовну поверхню, покриту оксамитовим силіконом. Оснащений вбудованим літієвим акумулятором. Кабель USB у комплекті.

Розміри показано на фото.