Страпон з вібрацією Triple Teaser Vibrating Strapless Strap-On

Ціна

3 218 ₴

Артикул: 594156

Цього товару немає в наявності

Характеристики Страпон з вібрацією Triple Teaser Vibrating Strapless Strap-On

ВиробникYou2Toys
Країна виробникКитай
Матеріалсиликон
Колірчерный
Електроживленнявстроенный аккумулятор

Опис Страпон з вібрацією Triple Teaser Vibrating Strapless Strap-On

Triple Teaser Vibrating Strapless Strap-On - гнучкий безременний страпон потрійної дії, що забезпечує подвійне проникнення для активного партнера та одночасну стимуляцію для пасивного учасника.

Потрійний страпон складається з поєднаних між собою анальної пробки, вагінального стимулятора та зовнішнього фалоімітатора. Кріплення страпона без ременів передбачає фіксування в тілі двох його коротких частин, а поки вагіна та анус заповнені, партнера займе зовнішній фалоімітатор анатомічної форми.

Інтимна іграшка оснащена 7 режимами вібрації, які забезпечують два потужні моторчики. Керується бездротовим пультом дистанційного керування. Оснащена вбудованим акумулятором – час роботи приблизно від 90 до 150 хвилин, час до повної зарядки до 2 годин. USB кабель для заряджання йде в комплекті. Для роботи пульта потрібна одна батарея LR23A (у комплекті).

Загальна довжина 20 см, довжина вагінального стимулятора 10 см, довжина анальної пробки 8 см, максимальний діаметр 3,9 см. Силікон, поліуретанове покриття.