Рідкий вібратор Secret Play Liquid Vibrator - Strong Stimulator, 2 мл

Ціна

110 ₴

Артикул: 37-3622

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Рідкий вібратор Secret Play Liquid Vibrator - Strong Stimulator, 2 мл

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Рідкий вібратор Secret Play Liquid Vibrator - Strong Stimulator, 2 мл

ВиробникSecret Play
Країна виробникІспанія
Об'єм (мл/г)2
Застосуванняунісекс

Опис Рідкий вібратор Secret Play Liquid Vibrator - Strong Stimulator, 2 мл

Рідкий вібратор Secret Play Strong – це інтимний гель унісекс, який викликає сильні стимулюючі відчуття завдяки сильним вібраційним хвилям. Завдяки його ефекту вібрації, він загалом позитивно впливає на збудливість та підвищення чутливості.

Цей гель підходить жінкам та чоловікам. Виготовлений із 100% натуральних інгредієнтів. Він містить екстракт квіток акмели, відомий своїми антибіотичними, протизапальними та антисептичними властивостями. Легко змивається водою, не залишає слідів на одязі.

Як використовувати рідкий вібратор: легкими рухами, що масажують, нанесіть невелику кількість гелю на зовнішню інтимну область (зона клітора, головка пеніса). Зачекайте кілька хвилин. В інтимній зоні чоловіків слід наносити більше продукту. Ефект триватиме приблизно 20 хвилин, і в разі потреби його можна буде застосувати знову.

Склад: aqua, glycerin, polysorbate 80, spilanthes acmella flower/leaf/stem extract, carbomer, arginine, mentha arvensis leaf oil, sodium saccharin, potassium sorbate, sodium benzoate, limonene.

Попередження: Продукт лише для зовнішнього застосування. Не використовуйте у разі підвищеної чутливості чи алергії на будь-який інгредієнт. У разі роздратування припиніть використання. Не наносити на область навколо очей чи рани. Не ковтати! Зберігайте у недоступному для дітей місці.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: