Досить любовний ложковий вібратор

Ціна

1 542 ₴

Артикул: BI0102

Цього товару немає в наявності

Характеристики Досить любовний ложковий вібратор

ВиробникLyBaile
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)11,5
Довжина робоча (см)6
Діаметр (см)1,5-3
Матеріалсиликон
Електроживленнявстроенный аккумулятор

Опис Досить любовний ложковий вібратор

Вібратор Pretty Love Spoony з незвичайним дизайном, кінчик якого виконаний у формі язичка. Потужна і різноманітна вібрація зробить будь-яку частину вашого тіла, до якої цей язик торкається із задоволенням.

Загальна довжина вібратора становить 11,5 см, а робоча довжина, аж до срібної вставки, - 6 см. Максимальний діаметр - 3 см.

Вібратор водонепроникний, виготовлений з приємного на дотик силікону, і легко чиститься. Управляється чотирма кнопками на ручці, що мають відповідні позначення. Дві кнопки, з позначенням стрілок, дозволяють по черзі вибрати один з 12 режимів різних вібрацій, а щоб вимкнути вібратор, потрібно затиснути кнопку, стрілку вниз, більше 2 секунд. Інші дві кнопки, позначені + і - , дозволяють вибрати п'ять рівнів потужності для кожного режиму. Між кнопками є світлодіод, який світиться при роботі, і якщо він починає блимати, то необхідно заряджати вбудовані акумулятори.

На зарядку йде 40 хвилин, що забезпечує 90 хвилин роботи. Під час зарядки кнопки не працюють.

Вібратор упакований в красиву подарункову коробку. Такий подарунок оцінять найвибагливіші дами.

У комплект входить сумка для зберігання речей, зарядний шнур з USB-роз'ємом, перехідник для зарядки від мережі (підходить до наших розеток, не вимагає перехідників) і інструкція (є на російському).

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: