Гарна любов Харлан Вібратор

Ціна

1 379 ₴

Артикул: BI0377

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Гарна любов Харлан Вібратор

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Гарна любов Харлан Вібратор

ВиробникLyBaile
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)21,5
Довжина робоча (см)12,5
Діаметр (см)2,5-3,5
Матеріалсиликон
Електроживленнявстроенный аккумулятор

Опис Гарна любов Харлан Вібратор

Стильний високотехнологічний вібратор Pretty Love Harlan виконаний з приємного на дотик гіпоалергенного силікону. Його гладкий вигнутий стовбур інтенсивно впливає на G-пляму, доводячи жінку до найвищого рівня задоволення.

Дизайнери цієї сексуальної іграшки передбачили приємне доповнення для дам - процес у вигляді м'яких і приємних вушок чарівного зайчика. Вони м'яко стимулюватимуть клітор і зміцнять ваші емоції і порив пристрасті. Ви відчуєте ніжне покриття вібратора, яке бездоганно занурить вас в прірву блаженства і сексуального блаженства. На ручці, виконаної з пластика, є кнопки для управління 12 режимами вібрації, а також включення / виключення двох двигунів вібратора.

Водонепроникний вібратор Hi-tech Pretty Love Harlan Vibrator Purple має загальну довжину 21,5 см, а робочий, аж до крільчатника, 12,5 см. Максимальний діаметр 3,3 см, а мінімальний 2,3 см. Довжина крільчатника разом з вухами 7 см.

Живлення масажера здійснюється від вбудованої батареї, яку можна заряджати за допомогою USB-проводу. Його, а також мішок з дрібною сіткою ви знайдете в комплекті.

Час зарядки - 60 хвилин, а тривалість роботи - до 90 хвилин.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: