Гарна любов Девід вібратор

Ціна

1 252 ₴

Артикул: BI0257

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Гарна любов Девід вібратор

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Гарна любов Девід вібратор

ВиробникLyBaile
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)19,5
Довжина робоча (см)11
Діаметр (см)2,5-3,5
Матеріалсиликон
Електроживлення2 батарейки (ААА)

Опис Гарна любов Девід вібратор

Pretty Love David - вібратор з кліторальним стимулятором, виготовленим з найніжнішого силікону, що забезпечує максимально реалістичні відчуття і незабутнє задоволення, а 30 режимів різних вібрацій подарують вам неймовірне задоволення!

Вібратор має виражену головку, за допомогою якої можна стимулювати точку G (верхівка має діаметр трохи більше 2 см, а максимальний діаметр 3,4 см), потім стовбур трохи звужується, і має овальну форму, до 2,5х3 см, на місці відростка стимулювати клітор, а довжина до відростка близько 11 см. а мінімальний діаметр - 1 см, біля основи і максимум - 2 см. Для додаткової стимуляції на відростку є шипи довжиною 0,5 см.

Вібратор виготовлений з силікону і водонепроникний. Він оснащений двома моторами. Перший розташовується в голові, а другий в процесі для стимуляції клітора. Управляється двома кнопками на ручці, що мають відповідні позначення. Перший полягає в включенні або виключенні, а другий - вибір одного з 30 (тридцяти) режимів вібрації , щоб описати які дуже довгі (в багатьох режимах мотори не працюють синхронно), потрібно купити і спробувати. Між кнопками знаходиться світлодіод, який світиться при роботі.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: