Масажер передміхурової залози Досить любовний барак

Ціна

1 416 ₴

Артикул: BI0408

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Масажер передміхурової залози Досить любовний барак

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Масажер передміхурової залози Досить любовний барак

ВиробникLyBaile
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)14
Довжина робоча (см)12
Діаметр (см)2,5-3,5
Матеріалсиликон
Електроживленнявстроенный аккумулятор

Опис Масажер передміхурової залози Досить любовний барак

Є речі, які потрібно мати жінці в будь-якому віці. Це предмети першої необхідності, без яких вона буде виглядати втомленою, розбитою і виснаженою. Що собою представляють ці штучки, знають самі представники прекрасної половини людства. У чоловіків також є свої секрети і потреба в таких незамінних предметах.

Одним з них сміливо може стати масажер простати Pretty Love Barrack Prostate Stimulator Vibro. Цей рожевий стимулятор вібрації виготовлений з гіпоалергенного якісного силікону, він гнучкий, міцний і приємний на дотик. Ця водонепроникна сексуальна річ має анатомічну форму для ефективного масажу передміхурової залози і процесу стимуляції заднього проходу і промежини. Потужна вібрація стимулятора подарує вам незабутні емоції, відкриє нові горизонти задоволення і яскравого оргазму.

Pretty Love Barrack

Pretty Love Barrack Простати Стимулятор Вібро можна використовувати як самостійно, так і під час сексуальної гри з партнером для додаткової стимуляції. На основі стимулятора є зручне кільце. Можна використовувати стимулятор з мастильними матеріалами на водній основі.

Іграшка має 30 вібраційних режимів. Управляється двома кнопками, одна включена/вимкнена, а інша по черзі перемикається між вібраційними режимами. Його довжина становить 13 см, діаметр - 3,3 см.

Зберігати стимулятор можна в пакеті з тонкої сітки, в комплект також входить USB-провід для зарядки внутрішнього акумулятора. Довжина відростка для стимуляції простати - 12 см, діаметр - 2 - 3,3 см. Довжина підстави з урахуванням кільця - 13 см, діаметр - 2,5 - 3 см.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: