Гель для звуження вагіни Orgie Tighten gel, 15 мл

Ціна

583 ₴

Артикул: 69-21272

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Гель для звуження вагіни Orgie Tighten gel, 15 мл

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Гель для звуження вагіни Orgie Tighten gel, 15 мл

ВиробникOrgie
Країна виробникПортугалія
Об'єм (мл/г)15
Застосуваннядля женщин

Опис Гель для звуження вагіни Orgie Tighten gel, 15 мл

Підтягуючий інтимний гель для жінок. Скорочує вагінальні м'язи. Надає тонізуючі та в'яжучі властивості на шкіру. Не викликає сухості.

До складу гелю Tighten входять натуральні екстракти лаванди та ромашки. У поєднанні з іншими інгредієнтами, вони сприяють відчуттю підтяжки і доглядають шкіру, завдяки своїм тонізуючим і в'яжучим властивостям, не впливаючи на природне мастило жінки.

Гель для звуження вагіни Orgie Tighten впливає на ніжність та пружність шкіри інтимних частин жіночого тіла, що зменшує піхву, забезпечуючи більш інтенсивні еротичні відчуття. Вдвічі приємніше для нього та для неї. Гель звужує піхву, що робить статевий акт інтенсивнішим. Для оптимального ефекту рекомендується додатково масажувати статеві губи, наприклад, під час прелюдії. Випробуйте цей гель і насолоджуйтесь інтенсивними відчуттями.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість на інтимні зони. За бажанням повторіть процедуру. Orgie рекомендує починати з 1 помпової дози та коригувати дозування відповідно до відчуттів та почуття комфорту.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: