Підготовка до потенції Максман IV

В упаковке: 12 шт + 12 горошин, 6 шт +6 горошин (1 пластинка).

Ціна

351 ₴

Артикул:

Цього товару немає в наявності

Характеристики Підготовка до потенції Максман IV

Країна виробникКитай
Застосуваннядля мужчин

Опис Підготовка до потенції Максман IV

Максман IV - підсилювач потенції, який покращує якість сексуального життя і швидко вирішує проблеми, про які чоловіки не говорять вголос.

Цей препарат для підвищення потенції є одним з найпопулярніших продуктів для чоловічого здоров'я. Його виробляють з якісної рослинної, тваринної і морської сировини за стародавніми секретними технологіями Тибету, які протягом багатьох століть були доступні тільки імператорам Піднебесної.

Показання до застосування капсул Максмана IV - проспермія, передчасна еякуляція, бар'єр статевої функції, слабка ерекція, атрофія статевого члена, простатит, аденома простати, імпотенція.

Препарат для підвищення потенції Максман IV безпечний при гіпертонії, серцевій недостатності і цукровому діабеті. Не містить токсичних компонентів і не викликає побічних ефектів.

Склад: китайський гриб гусениці, Acantopanax sessile, Epimedium (короткорогий козячий бур'ян), Licium Chinen (дереза, бульдургун, яманіка), женьшень, шафран чіненсіс, Тяньшань гірський сніговий лотос, Насіння китайської верби та ін.

Як використовувати: за 10-30 хвилин до статевого акту візьміть одну білу і одну чорну капсулу, випийте теплу воду. Щоб підняти загальний життєвий тонус чоловіка і не допустити імпотенції і простатиту, приймати перед сном 1 раз в 5 днів. Можна поєднувати з алкоголем.

Не допускається повторне застосування препарату раніше, ніж через 24 години!

В одній тарілці міститься 6 білих капсул по 3000 мг діючої речовини для підвищення потенції і 6 чорних капсул для профілактики і лікування простатиту.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: