Масажна свічка з ароматом полуниці Amoreane Sparkling Strawberry, 30 мл

Ціна

424 ₴

Артикул: 4-60156

Цього товару немає в наявності

Характеристики Масажна свічка з ароматом полуниці Amoreane Sparkling Strawberry, 30 мл

ВиробникAmoreane Med
Країна виробникІспанія
Об'єм (мл/г)30
Запахклубника
Основамасляная

Опис Масажна свічка з ароматом полуниці Amoreane Sparkling Strawberry, 30 мл

Amoreane Massage Candle Sparkling Strawberry – масажна свічка з ароматом «Полуниця в шампанському», яка дає потужний релаксуючий ефект і пробуджує еротичний настрій. При горінні свічки утворюється тепла масажна рідина, багата на соєву олію, що робить шкіру м'якою, ніжною та шовковистою. Ідеально підійде для інтимного масажу, створить романтичну атмосферу для пари та налаштує на ще сміливіші та гарячі ласки.

Свічка Amoreane містить соєву олію, яка використовується в багатьох продуктах з догляду шкіри та в цілому покращує її якість та зовнішній вигляд. У ній також міститься гліцерилстеарат, що допомагає підтримувати баланс вологи, а також діє як мастило на поверхні шкіри, надаючи їй м'якість та гладкий вигляд.

Дана свічка не підходить для оральних ласок і не їстівна, вона має лише аромат, але не смак.

Як використовувати масажну свічку Amoreane? Почніть із запалювання свічки за 10 хвилин до масажу, поки віск не стане рідким по всій поверхні. Потім задуйте свічку і повільно вилийте масло на руку (воно буде теплим). Нанесіть його на тіло та почніть масаж.

Склад: гідрогенізована соєва олія, гліцерилстеарати, віддушка (парфум), бензилбензоат, гексилциннамал, ліналоол, бензиловий спирт, цитронеллол.

Об'єм: 30 мл.