Вібратор Lovetoy Real Feel Flexi довжиною 9.8

Ціна

838 ₴

Артикул: LVTOY029

Цього товару немає в наявності

Характеристики Вібратор Lovetoy Real Feel Flexi довжиною 9.8

ВиробникLoveToy
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)23,5
Довжина робоча (см)19
Діаметр (см)3,5-4
МатеріалПВХ
Коліртелесный
Електроживлення3 батарейки (ААА)

Опис Вібратор Lovetoy Real Feel Flexi довжиною 9.8

Фішка цього вібратора в тому, що кожна складка і вена чоловічого статевого органу відтворюється на ньому з філігранною точністю. Така незаперечна копія статевого члена не тільки має привабливий і привабливий вигляд на світло, але і діє так само практично і ефективно.

Реалістичний вібратор Lovetoy Real Feel Flexi довжиною 9,8 виконаний з високоякісного термопластичного еластомеру, дуже м'якого матеріалу, безпечного для здоров'я. Еластичний водонепроникний інтимний продукт з чітко окресленою ніжною головкою блідо-рожевого кольору і рельєфним стовбуром додасть вам численні вибухові оргазми, після чого не потрібно пити седативні краплі. Сексуальне задоволення і негатив пронизують кожну клітинку вашого тіла.

Дану модель вібратора можна трохи зігнути трохи вище основи і положення буде зафіксовано. Вібраційна сила секс-іграшки регулюється поворотом колеса на підставі інтимної речі.

Повна довжина багатошвидкісного вібратора Lovetoy Real Feel Flexi довжиною 9,8 становить 23,5 см, робоча довжина - 19 см, діаметр - 3,5-4 см.