Мастило для ротової порожнини зі смаком дикої вишні

Объем: 50 мл, 100 мл.

Ціна

237 ₴

Артикул:

Цього товару немає в наявності

Характеристики Мастило для ротової порожнини зі смаком дикої вишні

ВиробникOrion
Країна виробникНімеччина
Смаквишня
Запахвишня
Основаводная

Опис Мастило для ротової порожнини зі смаком дикої вишні

Подаруйте своїй дамі серця мастило «Дика вишня» Lick-it зі смаком дикої вишні, і ви відчуєте насолоду хтивим сексом. Приємний вишневий смак і запах посилять емоції під час статевого акту, створять апетитний настрій. Крім того, це мастило є відмінним зволожуючим кремом. З його допомогою не виникне проблем з неприємними відчуттями сухості під час сексуальних відносин. З вишневим мастилом ви відчуєте задоволення і отримаєте незабутні враження від близькості.

Прикрасьте свою прелюдію приємним масажем інтимних зон партнера, а потім покрийте все його тіло запаморочливими вишневими поцілунками! Одна крапля мастила - і ви відчуєте спокусливий аромат вишні, а значить, саме час втілити в життя найсміливіші фантазії в своєму сексуальному житті. Апетит приходить під час... Стать!

Мастило «Дика вишня» Lick-it має водну основу, смаки і аромати вишні.

Мастило абсолютно безпечне і цілком їстівне. Містить тільки натуральні компоненти.

Для застосування: Нанесіть медичну гелеобразну мастило (Дика вишня) для тривалого застосування на потрібні ділянки тіла.

Склад: вода, спиртденат, гліцерин, сорбіт, гідроксиетилцелюлоза, бензоат натрію, пропіленгліколь, лимонна кислота, ароматизатор вишневий, сахарин натрію.

Примітка: не руйнує структуру латексних презервативів, підходить для вагінального сексу.

100% веганський продукт, німецької якості.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: