JoyRIDE Преміум GlassiX Набір 09

Ціна

940 ₴

Артикул: 00032338

Цього товару немає в наявності

Характеристики JoyRIDE Преміум GlassiX Набір 09

ВиробникST Rubber
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)9,5
Довжина робоча (см)8
Діаметр (см)4
Матеріалстекло

Опис JoyRIDE Преміум GlassiX Набір 09

Елегантна, якісна серія скляних секс-іграшок ручної роботи JOYRIDE від німецького виробника ST Rubber. Кожен виріб серії унікальне і виготовлене зі скла особливої якості.

Примітка! Фото взято з сайту виробника і воно не передає справжніх кольорів. Насправді кінчик пробки жовтувато-прозорий, а кінчик блакитно-чорний!

Класичний дизайн заглушки зі скла JOYRIDE Premium GlassiX Set 09 має обтічний контур і не має виступаючих елементів рельєфу. Абсолютно гладка поверхня і конічна головка дозволяє м'яко розгойдувати сфінктер при вставці, готуючи його до проникнення. Пробка встановлюється на ногу, яка обвивається навколо і добре утримується м'язами сфінктера. Широка основа заглушки запобіжить її потрапляння занадто глибоко в корпус. Для вживання іграшка підходить як чоловікам, так і жінкам.

Скло також відмінно тримає тепло або холод, і ви можете підібрати комфортну температуру, злегка нагрівши або охолодивши іграшку перед використанням. Виріб виготовлений з високоякісного скла з надзвичайно твердою поверхнею, стійкою до подряпин.

Іграшки зі скла JOYRIDE гігієнічні, не викликають алергії і не мають запаху. Сумісний з усіма видами мастильних матеріалів і масел.

Також варто відзначити якість упаковки, практично готовий подарунок.

Преміум GlassiX Set 09 включає в себе:

  • ;
  • очищувач Joyride Сleaner 50 мл;
  • оксамитовий покрив.

Розмір Premium GlassiX Set 09: загальна довжина заглушки 9,5 см, довжина наконечника 5 см, довжина ніжки 3 см, діаметр трубки 4,2 см, діаметр основи 4,3 см, діаметр ніжки 2,5 см.

Очищення та догляд: До і після використання вимийте іграшку теплою водою і м'яким милом або очистіть її joyride Сleaner з комплекту. Нанесіть засіб для чищення на кілька хвилин, а потім видаліть його м'якою тканиною.

Увага: Перед застосуванням перевірте скляну іграшку на наявність дефектів або пошкоджень. Ніколи не охолоджуйте сухим льодом або мікрохвильовою піччю.