JOYRIDE Преміум GlassiX Набір 06

Ціна

1 338 ₴

Артикул: 00032315

Цього товару немає в наявності

Характеристики JOYRIDE Преміум GlassiX Набір 06

ВиробникST Rubber
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)21
Довжина робоча (см)17
Діаметр (см)4
Матеріалстекло
Колірзеленый

Опис JOYRIDE Преміум GlassiX Набір 06

Елегантна, якісна серія скляних секс-іграшок ручної роботи JOYRIDE від німецького виробника ST Rubber. Кожен виріб серії унікальне і виготовлене зі скла особливої якості.

Дивовижний і оригінальний зі скла JOYRIDE Premium GlassiX Set 06 з формою екзотичного зеленого перцю чилі неодмінно додасть спеції своєму власникові. Маючи довгий звужується стовбур і вигнутий кінчик, перець легко проникає в глибину тіла, викликаючи потужний приплив хтивості. Гладка поверхня забезпечує ідеальне ковзання. Тримаючи іграшку за хвіст біля основи, її можна легко направити в тіло під потрібним кутом.

Скло також чудово тримає холод або тепло, і ви можете експериментувати з температурним впливом, злегка нагріваючи або охолоджуючи іграшку перед використанням. Виріб виготовлений з високоякісного скла з надзвичайно твердою поверхнею, стійкою до подряпин.

Іграшки зі скла JOYRIDE гігієнічні, не викликають алергії і не мають запаху. Сумісний з усіма видами мастильних матеріалів і масел.

Також варто відзначити якість упаковки, практично готовий подарунок.

Розмір перцю Premium GlassiX 06: повна довжина - 21 см, довжина хвоста 4 см, діаметр 2-4 см.

Чистка і догляд: до і після використання вимийте іграшку теплою водою з м'яким милом, або використовуйте спеціальні засоби для чищення секс-іграшок.

Увага: Перед застосуванням перевірте скляну іграшку на наявність дефектів або пошкоджень. Ніколи не охолоджуйте сухим льодом або мікрохвильовою піччю.