Жіночий Ціаліс Жіночий УП 20 мг

Ціна

295 ₴

Артикул: 90089

Цього товару немає в наявності

Характеристики Жіночий Ціаліс Жіночий УП 20 мг

ВиробникRSM Multilink LLP
Країна виробникІндія
Застосуваннядля женщин
В упаковці (шт)10

Опис Жіночий Ціаліс Жіночий УП 20 мг

Таблетки УП по 20 мг - індійський дженерик, який призначений для корекції недостатнього лібідо у жінок і є аналогом чоловічого Cialis.

До складу Жіночого ціаліса входить основна діюча речовина Тадалафіл 20 мг, що підсилює кровообіг в піхвах і органах малого таза. Цей компонент відновлює природну реакцію організму на сексуальне збудження. Завдяки дії Тадалафіла кров надходить до жіночих статевих органів, в піхву утворюється мастило, статеві губи набрякають, у жінки виникає статевий потяг.

Препарат не може усунути самі причини фригідності. При проблемі відсутності збудження слід звернутися до сексопатолога.

Інструкція по застосуванню Жіночий УП

Одну таблетку приймають приблизно за 30-60 хвилин до початку статевого акту. Його слід запивати достатньою кількістю питної води. Після того як тадалафіл почне свою дію, максимальний ефект буде досягнутий приблизно через годину і може тривати до тридцяти годин.

Препарат дозволяється застосовувати не частіше ніж один раз на добу. Прийоми їжі і алкоголь в помірних кількостях не впливають на ефективність таблеток.

Протипоказання

Застереженнями є:

  • підготовка до зачаття, вагітності або годування груддю;
  • непереносимість, алкоголізм, онкологія;
  • одночасне застосування нітратовмісних засобів;
  • будь-які захворювання внутрішніх органів.

Побічні ефекти малоймовірні і можуть виникнути при наявності протипоказань або відхилень від дозування у великому напрямку. Якщо після застосування з'являються будь-які незручні відчуття і не проходять самостійно, необхідно звернутися до лікаря.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: