Гра для дорослих ERODIT

Ціна

601 ₴

Артикул: FGS02

Цього товару немає в наявності

Характеристики Гра для дорослих ERODIT

ВиробникFun Games Shop
Країна виробникУкраїна

Опис Гра для дорослих ERODIT

Ви коли-небудь шукали дійсно вульгарну гру? А може, ви шукаєте спосіб звільнити себе або когось у вашому оточенні? Якщо так – ERODIT – ваш вибір! Гра, яка не тільки створить веселу атмосферу в будь-якій компанії, але і навчить вас чомусь, чого ви вже точно не очікуєте від цієї гри.
ERODITE - це сама непристойна і, в той же час, весела гра, яку тільки можна собі уявити. Але ні, не можна :) З ERODIT ви отримаєте величезну дозу позитиву і чудового настрою, а також дізнаєтеся багато нового в сфері сексу, близькості і всього, що з нею пов'язано.
Перша українська освітня та сексуальна гра до ваших послуг.

Правила: Учасники діляться на команди. Гравець для вибору завдання кидає кубики і витягує зі стопки карт карту, яка відповідає обличчю на кубі. Завдання можуть бути – пояснювати, малювати або показувати те, що зазначено на карті. Далі команда повинна вгадати, що показує, малює або пояснює гравець. Все це приправляється розігруванням певних емоцій і дій.

Набір з 176 карт налічує 6 різних видів, які в сумі несуть в собі понад 600 різних слів і словосполучень, один спеціальний куб, 4 фішки, ігрове поле, правила.

Матеріал: ламінований картон; Пластикові.

Розмір коробки: 17 х 15 х 4 см.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: