Массажер простаты Coarsed Coral Масажер простати

Ціна

961 ₴

Артикул: 572560

Цього товару немає в наявності

Характеристики Массажер простаты Coarsed Coral Масажер простати

ВиробникNMC
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)19
Діаметр (см)2
МатеріалПВХ
Коліррозовый
Електроживлення2 батарейки (LR1 N)

Опис Массажер простаты Coarsed Coral Масажер простати

Цей пристрій може стати для вас справжнім відкриттям! Масажер передміхурової залози Coarsed Coral Prostate Масажер, зовні схожий на гачок, може допомогти зберегти чоловіче сексуальне здоров'я. Якщо ви не вірите, що стимуляція простати може бути приємною процедурою, спробуйте протестувати її на практиці за допомогою масажера простати Coarsedd Coral. Анатомічно вигнута форма вібратора і закруглений кінчик ідеально підходять для масажу передміхурової залози. Робіть цю процедуру регулярно і ніщо не завадить вам вести активне статеве життя до самої старості.

Вібратор масажера має 10 динамічних режимів роботи, гладку поверхню, анатомічний вигин і не боїться води. Він управляється двома кнопками: кнопкою «Увімкнути/вимикати» та кнопкою «Переключити режими вібрації». Працює від 2 батарейок, які йдуть в комплекті. Довжина масажера - 19 см, середній діаметр - 2 см. Матеріал ПВХ, ABS пластика.

Для підтримки комфортних відчуттів при використанні даного масажера використовуйте мастила на водній основі. Після використання не забудьте вимити аксесуар.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: