Помпа для увеличения груди Breast Pump

Ціна

847 ₴

Артикул: BI-014091-6

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Помпа для увеличения груди Breast Pump

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Помпа для увеличения груди Breast Pump

ВиробникLyBaile
Країна виробникКитай
Діаметр (см)10
Глибина (см)8,5
Матеріалпластик

Опис Помпа для увеличения груди Breast Pump

Насос для грудей - це дуже простий і ефективний пристрій для збільшення грудей жінок. Комплект поставляється з пластиковою мискою достатнього розміру, щоб сісти зверху на скриню. Від закріпленого до грудей обода чаші трубка направляється на вакуумний насос. Навколо відкритої частини чаші, яка стикається з грудьми, натягується м'яка облямівка. Мастило додається для забезпечення надійної герметизації при надяганні відкритої частини чаші на скриню.

Тиск повітря додатково знижується за рахунок відкачування його з повітряної чаші за допомогою Т-подібного насосного насоса. Після досягнення необхідного рівня набряку грудної клітини повітря пропускають через односпрямований пластиковий клапан. Повторюючи вищеописаний процес, ця вправа дозволяє збільшити і розслабити тканини молочних залоз. Деякі фахівці вважають, що груди таким чином залишаться здоровими, збережуть еластичність своїх форм і збільшаться в об'ємі, якщо такі щоденні 10-хвилинні вправи виконуватися протягом певного періоду.

Запропонований механізм, який змушує цю вправу надавати такий ефект, полягає в регулярній стимуляції тканин молочної залози, що може сигналізувати гіпофізу про те, що необхідно виробляти більше жіночих гормонів, що відповідають за ріст грудей, тому шляхом багаторазового щадного розтягування тканин молочної залози можна домогтися збільшення м'яких тканин молочних залоз.

Однак позитивного результату гарантувати не можна, адже багато що залежить від віку і фізичного стану людини, що користується цим пристроєм.

Внутрішній діаметр чаші - 10 см, глибина - 8,5 см, а довжина трубки - 22 см.

Вправи

Рекомендується займатися спортом з грудним насосом по 10 хвилин щодня протягом 1-2 місяців.

Нанесіть пластикову миску на груди і щільно притисніть її.

Відкачайте повітря з чаші.

У міру видалення повітря з миски розмір грудки буде збільшуватися.

Натисніть кнопку клапана, щоб впустити повітря назад. Як тільки миска повністю наповниться повітрям, повторіть процедуру 2-4 рази.

Завжди звертайтеся за медичною консультацією до лікаря, якщо у вас виникли сумніви або дискомфорт через перерахованих вище дій.