Вибромассажер Boss Series Power Massager Wand USB Purple 16 function

Ціна

1 403 ₴

Артикул: 22-00035

Цього товару немає в наявності

Характеристики Вибромассажер Boss Series Power Massager Wand USB Purple 16 function

ВиробникBOSS
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)19,5
Діаметр (см)3,8
Матеріалсиликон
Колірфиолетовый
Електроживленнявстроенный аккумулятор

Опис Вибромассажер Boss Series Power Massager Wand USB Purple 16 function

Power Massager Wand – це масажер для всього тіла, який також ідеально підходить для стимуляції інтимних зон. Елегантний дизайн, надгладка та гнучка силіконова головка, а також надзвичайно потужний мотор – ось особливості, які виділяють його серед інших.

Цей гаджет - все, що вам потрібно, щоб самостійно виконувати розслаблюючий, заспокійливий масаж будь-якої області вашого тіла. Його форма була розроблена таким чином, щоб легко дістатися навіть до таких важкодоступних місць, як шия. У той же час це ще й інтимний масажер, який добре підходить для стимуляції клітора.

Оснащений 16 функціями вібрації, завдяки чому кожен знайде щось для себе. Виготовлений із медичного силікону найвищої якості – цей матеріал не містить добавок фталатів та повністю безпечний при контакті з тілом.

Інтимний масажер має ергономічну форму, що дозволяє як дуже ніжно, так і надзвичайно інтенсивно стимулювати найчутливіші ерогенні місця. Заряджання здійснюється за допомогою вашого USB-зарядного пристрою, шнур у комплекті. Вбудований акумулятор максимально подовжує час роботи вібратора.

Повна довжина: 19,5 см.

Діаметр: 3,8 см.

Матеріал: пластик, силікон.

Колір: фіолетовий.