Ремінець без бретелей з вібрацією You2Toys Pink

Ціна

2 393 ₴

Артикул: 593982

Цього товару немає в наявності

Характеристики Ремінець без бретелей з вібрацією You2Toys Pink

ВиробникYou2Toys
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)21,5
Довжина робоча (см)12
Діаметр (см)3
Матеріалсиликон
Коліррозовый
Електроживленнявстроенный аккумулятор

Опис Ремінець без бретелей з вібрацією You2Toys Pink

Ремінець з вібрацією від бренду You2Toys в приємному рожевому кольорі для не пасивних жінок, які хочуть насолодитися домінуванням. Для неймовірно насичених моментів веселощів!

Модель ремінця не має ремінців і дуже проста у використанні. Для фіксації коротший потовщений рельєфний наконечник вводиться в піхву і природним чином утримується на місці тазовим дном. Анатомічне згинання з хвилястими виступами специфічно впливає на клітор, ще більше посилюючи збудження. Довший вигнутий фалос можна використовувати для або вагінального сексу.

Іграшка виготовлена з силікону зі спеціальним покриттям Soft touch і має водонепроникний чохол. Вібрацію забезпечують 2 потужних мотора, розташованих на кінцях пристрою. Всього доступно 9 різних режимів вібрації. Робота вбудованого, акумуляторного USB-акумулятора триває близько 45-60 хвилин, повний заряд займає близько 120 хвилин.

Розмір іграшки краще подивитися на фото. Загальна довжина 21,8 см, глибина занурення 12 см, макс. Діаметр фалоса близько 3,1 см. Розміри маленького наконечника 7,5 х 3,9 см.

Використовуйте іграшку з мастильними матеріалами на водній основі.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: