Вібратор з перекладацькими рухами Бейле Біч Прінс

Ціна

1 271 ₴

Артикул: BW0333

Цього товару немає в наявності

Характеристики Вібратор з перекладацькими рухами Бейле Біч Прінс

ВиробникLyBaile
Країна виробникКитай
Довжина повна (см)24
Довжина робоча (см)14,5
Діаметр (см)3,5
МатеріалТЭП
Колірфиолетовый
Електроживлення3 батарейки (ААА)

Опис Вібратор з перекладацькими рухами Бейле Біч Прінс

Це секс-іграшка, як то кажуть зараз, з різними наворотами. Вони роблять його більш привабливим і хитромудрим. Але насправді керувати вібратором з функціями ротації і поступальним рухом Бейле-Біч-Прінс дуже просто. Вам на допомогу прийде чарівний рухомий зайчик, який на РК-екрані стежить за перемиканням функціональних режимів інтимного продукту. Вухатий звірок з'являється на кольоровому екрані відразу після включення іграшки, а поруч з нею ви будете спостерігати за номерами обраних функцій.

Вібратор має 3 кнопки управління. Один з них включений/вимкнений, другий регулює 5 режимів потужності поступальних обертальних рухів, третій - 5 режимів вібраційної потужності процесу у вигляді метелика для стимуляції клітора. Функції поступальних обертальних рухів і вібраційної потужності можуть використовуватися окремо один від одного або включатися всі разом!

Реалістичний вібратор фіолетового кольору з функцією обертання і штовхання голови має ребристий стовбур з обертовими намистинами і відросток у вигляді метелика для масування клітора.

Рукоятка вібратора Baile Beach Prince Hi-tech виготовлена з твердого ABS пластику, а основна робоча частина покрита гіпоалергенною міцною термопластичною гумою (ТПЕ).

Загальна довжина вироби - 24 см, робоча довжина - 14,5 см, діаметр - 3,5 см.

Для догляду за вібратором використовуйте засоби для чищення секс-іграшок або промивайте його після кожного використання теплим мильним розчином. Не піддавайте електронні частини виробу воді.

Рекомендується використовувати з мастилом на водній основі.