Ручний мастурбатор вагіни в тюбику Бейла Бебі Кицька

Ціна

741 ₴

Артикул: BM0071

Є в наявності

- +

Доставка із секс-шопу Ручний мастурбатор вагіни в тюбику Бейла Бебі Кицька

Кур'єр (Харків)

Привеземо до 18.00 (крім Нд)

120 грн. безкоштовно
Нова пошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Нової пошти безкоштовно
Укрпошта

Відправка до 14.00 (крім Нд)

за тарифами Укрпошти безкоштовно

Характеристики Ручний мастурбатор вагіни в тюбику Бейла Бебі Кицька

ВиробникLyBaile
Країна виробникКитай
Глибина (см)20
МатеріалTPR
Коліртелесный

Опис Ручний мастурбатор вагіни в тюбику Бейла Бебі Кицька

Головне - завжди підтримувати здоров'я своїх чоловіків і бути в тонусі, а впоратися з цим вам допоможе ручний чоловічий мастурбатор-піхву в трубці Baile Baby Pussy. Це всього лише необхідний пристрій як в тривалих поїздках, так і на самоті, і соромитися тут абсолютно нічого - ви отримаєте інший рівень комфорту.

Секс-іграшка схожа на чорну пластикову трубку, з двома відкручуваними кришками. Відкручування верхнього - це буде вхід з імітацією статевих губ, нижній буде відкручений при виході, тобто миття після використання.

Може здатися, що вхідний отвір дуже вузьке, але матеріал (ТПР, термопластична гума), з якого зроблена сама піхву, настільки ніжний і добре розтягується, що мастурбатор підійде практично будь-якого розміру статевого члена. Власникам гідності більше 5 см в діаметрі напевно вже буде не комфортно. З кожним вашим рухом внутрішні порожнини будуть створювати смоктальний ефект.

Загальна довжина цибулини - 24 см, хв. Зовнішній діаметр цибулини - 5,5 см, максимальний зовнішній діаметр цибулини - 9 см, внутрішній діаметр універсальний (пружний).

Для профілактики мікротравм і для більш комфортного використання настійно рекомендується використовувати мастильні матеріали на водній основі.

Не варто забувати і про гігієну, перед першим застосуванням, а також обов'язково до і після використання промити теплим мильним розчином і (або) обробити спеціальним очищувачем для секс-іграшок.

У комплект може входити мастило на водній основі об'ємом 10 мл.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: