Анальне мастило на силіконовій основі Amoreane Med Anal Relax, 30 мл

Ціна

601 ₴

Артикул: 4-60127

Цього товару немає в наявності

Характеристики Анальне мастило на силіконовій основі Amoreane Med Anal Relax, 30 мл

ВиробникAmoreane Med
Країна виробникІспанія
Об'єм (мл/г)30
Основасиликоновая

Опис Анальне мастило на силіконовій основі Amoreane Med Anal Relax, 30 мл

Анальний лубрикант Amoreane Anal Relax - мастило з розслаблюючим ефектом на силіконовій основі, спеціально розроблене для приємного анального проникнення. Це мастило забезпечує неймовірний комфорт завдяки своїм натуральним інгредієнтам, таким як масло жожоба, відоме своєю розслаблюючою дією, що сприяє розширенню та еластичності області заднього проходу, полегшуючи можливий дискомфорт під час анального сексу. Розслабтеся, насолоджуйтесь і ні про що не турбуйтеся.

Це лише деякі з безлічі властивостей компонентів мастила:

  • Олія жожоба з заспокійливою, швидко поглинається та антиоксидантною дією, пом'якшує шкіру і створює на ній захисну протизапальну плівку.
  • Олія календули та авокадо посилюють заспокійливі, зволожуючі, відновлювальні та афродизіакальні властивості.
  • Пом'якшувальні та антисептичні властивості.
  • Високий вміст вітамінів забезпечує поживну та дермозахисну дію.
  • Вітамін С відмінно підходить для шкіри і має регенеративні властивості для пошкоджених тканин шкіри.

Мастило забезпечує тривале комфортне ковзання. Силіконова основа дозволяє використовувати її під душем або у ванній. Економно витрачається, має зручний дозатор. Сумісна із презервативами.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість мастила на бажану область масажними рухами, щоб розподілити її по всій поверхні.

Склад: dimethicone, dimethiconol, simmondsia chinensis seed oil, persea gratissima oil, calendula officinalis flower extract, glycine soja (soybean oil), ascorbyl palmitate, tocopherol.

Попередження: Не наносьте на очі, рани або подразнену шкіру. Мастило не містить сперміцидів. Уникайте використання із силіконовими іграшками. Протипоказаний особам з алергією на будь-який компонент. Зберігати у недоступному для дітей місці.